Probeer het zelf. Drie maanden voor slechts 25 euro!

Een proefabonnement kan slechts persoonlijk en eenmalig worden afgesloten.

Proefabonnement

Met ons proefabonnement heb je 3 maanden onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten en de leerblokken van Edutrainers over digitale vaardigheden.  

Een proefabonnement kost slechts 25 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt dan zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren. 

Het proefabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Jaarabonnement

Met ons jaarabonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten, een aantal leerblokken digitale vaardigheden van Edutrainers, de cursussen van de Augeo Foundation rondom het thema kindermishandeling en de cursussen voor intern begeleiders.

Een jaarbonnement kost 150 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren.

Het jaarabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Wat maakt onze e-learning zo goed?

De online cursussen van E-learning Wizard zijn gebaseerd op een beproefd didactisch model voor e-learning. Ons doel is dat je reflecteert op je eigen handelen en echt even de diepte ingaat: écht leren dus. Niet slechts snuffelen aan een onderwerp. Daarom staan in onze cursussen video's van échte lessen, zodat je bij collega's in de klas kunt meekijken.

Naast het bestuderen van de belangrijkste theorie reiken we je ook goodpracticevoorbeelden en praktische tools aan die je direct in de les kunt
gebruiken.

Onze cursussen duren gemiddeld 4 uur, soms zelfs langer. Dat is best pittig, maar je hoeft een cursus natuurlijk niet in één keer af te ronden. En met onze 'Notendoppen' kun je al in 1 à 2 uur tijd je kennis over een onderwerp opfrissen of bijspijkeren.

 

Schoolabonnement

Scholen kunnen kiezen voor een voordelig schoolabonnement en een eigen schoolacademie. 
Daarin staan alle - meer dan 230 cursussen - voor:

  • leerkrachten
  • onderwijsassistenten
  • intern begeleiders
  • pedagogisch medewerkers
  • schoolleiders
  • MR-leden

 

Een eigen academie 

Een eigen academie voor de school (of alle scholen van vereniging of stichting) is al mogelijk vanaf 75 euro per deelnemer per jaar.  Kijk op de website van E-learning Wizard voor onze tarieven

 

Routekaart kwaliteit

Een van de voordelen van een eigen academie is dat je samen met collega's cursussen kunt volgen en kennis kunt delen.  Koppel de ontwikkeldoelen uit het schoolplan of het NPO aan scholing en ga samen met de verbeterdoelen aan de slag.

Weten hoe? Vul dan onze routekaart in voor een gratis scholingsadvies.

De Routekaart is een initiatief van E-learning Wizard en Edutrainers. Samen richten we voor scholen en schoolbesturen eigen academies in met meer dan 200 e-learningcursussen voor slechts 199 euro per deelnemer per jaar. 
Nieuwsgierig? Bekijk onze folder.

 

Alle scholing op één plek

In een eigen academie kun je ook de eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en  beheren. Daarnaast krijgen alle collega's een persoonlijk profiel dat je kunt aanvullen met je eigen expertise. Zo kun je elkaar vinden en contact leggen via de chat.

Bekijk hier onze catalogus met alle informatie over de mogelijkheden.

 

 

Direct meer weten? Bel ons op 0596 - 85 54 51.

 

 

 

E-learning Wizard

De Lerarenacademie is voor jou gemaakt door E-learning Wizard.
Onze experts hebben samen met vakspecialisten cursussen ontwikkeld
voor leerkrachten.

E-learning Wizard is geregistreerd bij het CRKBO als instituut voor beroepsonderwijs. Dat is jouw garantie voor de kwaliteit van onze cursussen. 

 

 

 

Comenius Edumedia Siegel

In september 2020 heeft E-learning Wizard met de Lerarenacademie de Comenius Edumedia Siegel gewonnen.

Deze prijs wordt internationaal gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media. 

 

 

0.00.00