Probeer het zelf. Drie maanden voor slechts 25 euro!

Een proefabonnement kan slechts persoonlijk en eenmalig worden afgesloten.

Proefabonnement

Met ons proefabonnement heb je 3 maanden onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten.

Een proefabonnement kost slechts 25 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt dan zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren. 

Het proefabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Jaarabonnement

Met ons jaarabonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten, intern begeleiders en cursussen van de AUGEO Foundation.

Een jaarbonnement kost 150 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren.

Het jaarabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.


Schoolabonnement

Scholen kunnen kiezen voor een voordelig schoolabonnement en een eigen schoolacademie. 
Daarin staan alle cursussen voor:

  • leerkrachten
  • onderwijsassistenten
  • intern begeleiders
  • pedagogisch medewerkers
  • schoolleiders
  • MR-leden

 

Een eigen academie 

Een eigen schoolacademie is al mogelijk vanaf 75 euro per deelnemer per jaar.  Kijk op de website van E-learning Wizard voor onze tarieven


Alle scholing op één plek

In een eigen academie kun je ook de eigen scholingsbijeenkomsten toevoegen en  beheren. Daarnaast krijgen alle collega's een persoonlijk profiel dat je kunt aanvullen met je eigen expertise. Zo kun je elkaar vinden en contact leggen via de chat.

Bekijk hier onze catalogus met alle informatie over de mogelijkheden.

 

Wat maakt onze e-learning zo goed?

De online cursussen van E-learning Wizard zijn gebaseerd op een beproefd didactisch model voor e-learning. Ons doel is dat je reflecteert op je eigen handelen en echt even de diepte ingaat: écht leren dus. Niet slechts snuffelen aan een onderwerp. Daarom staan in onze cursussen video's van échte lessen, zodat je bij collega's in de klas kunt meekijken.

Naast het bestuderen van de belangrijkste theorie reiken we je ook goodpracticevoorbeelden en praktische tools aan die je direct in de les kunt
gebruiken.

Onze cursussen duren gemiddeld 4 uur, soms zelfs langer. Dat is best pittig, maar je hoeft een cursus natuurlijk niet in één keer af te ronden. En met onze 'Notendoppen' kun je al in 2 uur tijd je kennis over een onderwerp opfrissen of bijspijkeren.

 


Direct meer weten? Bel ons op 0596 - 85 54 51.

E-learning Wizard

De Lerarenacademie is voor jou gemaakt door E-learning Wizard.
Onze experts hebben samen met vakspecialisten cursussen ontwikkeld
voor leerkrachten.

E-learning Wizard is geregistreerd bij het CRKBO als instituut voor beroepsonderwijs. Dat is jouw garantie voor de kwaliteit van onze cursussen. 

 

Comenius Edumedia Siegel

In september 2020 heeft E-learning Wizard met de Lerarenacademie de Comenius Edumedia Siegel gewonnen.
Deze prijs wordt internationaal gezien als een keurmerk voor innovatieve, veelbelovende en betekenisvolle educatieve software en interactieve media. 

 

 

0.00.00